Beyoğlu Bilim ve Sanat Merkezi

Telefon : (0212) 238 67 83
WEB https://beyoglubilsem.meb.k12.tr
Adres : KAPTANPAŞA MAH. KASIMPAŞA ZİNCİRLİKUYU CAD. BLOK NO 125 İÇ KAPI NO 1 BEYOĞLU / İSTANBUL
VİZYON : Hedef kitlesindeki üstün veya özel yetenekli öğrencilerin, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak.
MİSYON : Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış, iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :
Saatler :
Servis : Servisimiz yoktur.
Ulaşım : Yenikapı - Mecidiyeköy (77), Vezneciler - Mecidiyeköy (77A), Eminönü - Kulaksız (EM1), Eminönü - Kulaksız (EM2)
Yerleşim Yeri : Zincirlikuyu Cad. No:125 Küçükpiyale/ Beyoğlu
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :